€ 29,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
De Workshop in het  Kunstcentrum Zaanstad, Vincent van Goghweg Zaandam  is met succes afgerond. Hieronder een indruk en informatie over de workshops. Groeten Amber

De workshops kennen verschillende mogelijkheden, die zie je hieronder. Leuk voor onder andere vrijgezellenfeestjes. Dan is in overleg te bepalen wat jullie zouden willen maken. Ik kan bij je thuis komen (max. 20km va Assendelft) als je een tafel hebt waar je 4 tot 8 personen aan kwijt kunt. Alle materiaal neem ik mee en jullie na afloop iets moois om direct mee te stralen! Bij groepen van 8 is de bruid gratis! Veel vriendinnen? 2 workshops achter elkaar is ook mogelijk. Het minimum aantal deelnemers per workshop is dan 6.  Vraag naar een aantrekkelijke prijs. 
 
Workshop 1, beginners. 29,50 (2 uur)
Ervaring met natvilten niet noodzakelijk. De basisbeginselen van het natvilten worden bijgebracht. We maken 1 bloemenbroche en een bloemenketting of een tribal/sliertenketting.
Ervaring met naald en draad is handig voor het in elkaar zetten van de broche.
 
Workshop 2 enige ervaring met natvilten vereist. 39,50 (1,5 uur) 
De ´nano-techniek´ wordt hier bijgebracht. Dit is het verwerken van vilt op een andere, dunne stof. We maken 1 sjaal. Voorkeur voor stof aub van te voren aangeven.  Stof wordt afgewerkt, omgezoomd, door mij aangeleverd. Als je workshop 1 hebt gevolgd, kun je hier ook makkelijk instappen :-)
 
Na alle workshops vertrekt de cursist met een product wat gereed is om direct mee te stralen!
 
Prijzen inclusief materiaal en btw, cursisten brengen een eigen handdoek mee. In verband met het bestellen van materiaal kunt u uw voorkeur voor kleuren minimaal 10 werkdagen van te voren opgeven. 

Workshop 3, gevorderden € 39,50 (1,5 tot 2 uur)
We maken een geheel wollen sjaal in de kleurencombinatie die jij wilt.
Ervaring is hier vereist voor een optimaal eindresultaat. Dit in verband met het opleggen van verschillende kleuren wol en zijde op de bovenlaag.
 

Informatie:

Opties:

€ 29,50
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen